Terassille laitettiin kaksi kulkutietä, toinen mökin suuntaan ja toinen sivulle, josta on kulku huussiin ja puuliiteriin. Pystytolpat käsiteltiin puunsuojalla. Vaakarimoituksen laitto jää ensi kesään. Kulkutiet tehtiin täysin uusiksi. Kaivinkone teki pohjat poluille. Laitoin polulle suodatinkankaan ja sen päälle käsipelissä, lapiolla ja kottikärryillä soraa. Yhden päivän aikana tuli siirrettyä pari tonnia 0-16 koon mursketta. Sinä iltana saunan löyly tuntui jotenkin erityisen hienolta!

P1040449.jpg

Aseteltiin astinkivet ja lisättiin vielä mursketta niin että kivet ovat murskeen kanssa samassa tasossa.Terassilta mökkiin johtava polku on nyt täysin laatoitettu. Mökkiin kantautuvan roskan määrä on nyt olematon!

Mietin kovasti, mitä laittaisin terassin nurkkaan, ja olin miettinyt jotain kaarevaa muotoa. Siskoni mies kävi talkoilemassa pitkän päivän ja kysäisi, eikö vanhoja tiiliä voisi hyödyntää tuohon kulmaukseen. Pidin ideasta ja päätin toteuttaa sen saman tien. En käyttänyt laastia, ladoin vain tiiliä ja tiivistelin reunan mullalla. Jos näyttää että ei pysy kasassa noin, niin laitan sitten sen laastin. En näissä "helpoissa" jutuissa stressaa liikaa siitä, pitääkö joku asia ehkä tehdä uusiksi. Toki rakentamisessa tehdään tietysti kunnon tavarasta ja kerralla oikein!

Laatikkoon on jo istutettu kukkasipuleita. Saapa nähdä nousevatko keväällä vai päätyvätkö myyrän sapuskaksi.