Mökiltä kotiuduttua alkoivat kotihommat. Liityin joku aika sitten Buzzadoriksi, eli kokeilen erilaisia tuotteita ja kerron niistä sitten käyttökokemuksia. Hauskaa ja helppoa. Tällä kertaa kokeiluun sain Cillit Bang -tuotteita, joiden avulla kävin käsiksi kylppärin kalkkitahroihin.

lattia%20ennen-normal.jpg

Testasin Cillit Bangin Tehopuhdistaja Kylpyhuoneeseen -tuotetta vertaamalla sitä normaalisti käyttämääni puhdistusaineeseen. Levitin oikealle puolelle normaalisti käyttämääni tuotetta ja vasemmalle Cillit Bangia. Annoin vaikuttaa viisi minuuttia ja pyyhin lattian. Kuivasin laatat nähdäkseni, oliko tuloksessa eroa - olihan siinä.

lattia%20j%C3%A4lkeen-normal.jpg

Cillit Bangillä käsiteltyyn puoleen jäi vain pieni viiru kalkkia, toiselle puolelle jäi paljon enemmän kalkkia.

Toinen kokeilutuote oli Cillit Bang Active Foam Saippuajäämät ja Suihku - vaahto. Töräytin purkista ainetta suihkusekoittajalle, joka oli täynnä kalkkipisarajälkiä.

hana%20ennen-normal.jpg

Ja tässäkin jälki oli aivan loistavaa, viisi minuuttia ja kevyt pyyhkäisy...

hana%20j%C3%A4lkeen-normal.jpg

Olen aina vähän skeptinen näiden mainosten suhteen, joissa kehutaan kovasti tuotteen tehoa ja käytön helppoutta, mutta nyt täytyy myöntää, että nämä tuotteet oikeasti toimivat ja ovat vieläpä todella helppoja käyttää. Jäävät siis käyttövalikoimaan.