... kunnostamispuuhia. Olin taas tänään kurssilla. Sain maalattua kuivauskaapin ensimmäiseen kertaan. Ukkorakas toi paikalle myös uuden projektin.

Tämä alakaappi on - "mielenkiintoinen". Kurssilla kauhistelivat työn määrää, mutta ope jostain syystä tuntuu uskovan projektin onnistumiseen  .

Enpä tiedä millä Fairyllä on astioita pesty, kun sinkattu pelti on päässyt noin huonoon kuntoon. En ajatellut laittaa sinkkipeltiä kunnostettuun versioon, vaan tehdä kannen paksusta, vahalla käsiteltävästä puulevystä.

Rungoltaan kaappi on erinomaisessa kunnossa, mutta vanerit ovat kärsineet ja teettänevät aimo annoksen töitä. Toiminnallisesti kaappi on sangen kiva, siinä on kääntyvä "patalava", roskiskaappi ja kippikaappi pikkupuille.

Kippikaapin vanerinen etulevy oli alaosastaan kärsinyt, joten poistin vanerin. Lähti puukolla nostelemalla helposti, kun ensin vähän kuumailmapuhaltimella lämmitti.

Ja pistän kädet kyynärpäitä myöten ristiin, että onnistun liimaamaan kunnialla uuden vanerin tämän poistetun tilalle. Noh, onneksi on se ope apuna, jos tulee tenkkapoo.